Glæd jer til fantastisk live musik på Gustav …

Glæd jer til fantastisk live musik på Gustav Wieds efter sommerferien.
Selv om vi er gået lidt i sommerferie mode betyder det ikke at vi er gået helt i stå. Tiden bliver blandt andet brugt til at booke nogle fede navne til vores torsdags live koncerter.
Vi kan allerede nu afsløre nogle af navnene.
Torsdag d. 29. august spiller amerikanske Matt Woods & The Disasters. Et band, der længe har stået højt på vores ønskeliste, hvilket man måske forstår hvis man lige giver sig tid til at klikke på vedhæftede You Tube link.
Torsdag d. 5. september vender Jacob Andersen tilbage til sin hjemby og giver den koncert vi har sukket efter hele foråret. Vi ved at det bliver et tilløbsstykke, når den herlige sanger med den store stemme fyrer den af i Roskilde igen.
Lørdag d. 7. september under Øllets Dag er det de lokale Bed Rock Blues Band, der spiller op til en gang swingende Blues Rock imens det skønne øl løber ud af hanerne. Glæd jer også til at møde bryggerne fra Ølsnedkeren og Det Lille Bryggeri.
Torsdag d. 12. september er endnu en amerikaner på programmet. Det er super talentet Jake Shane, der gæster Roskilde og giver en intim koncert, der nok skal vække opsigt.

https://www.youtube.com/watch?v=yAPd1PseXKQ